» home » Nieuws » Tweedaagse cursus psychosomatiek in de obstetrie en gyneacologie

Tweedaagse cursus psychosomatiek in de obstetrie en gyneacologie

Tweedaagse cursus psychosomatiek in de obstetrie en gyneacologie

Tweedaagse cursus op het gebied van de psychosomatiek in de obstetrie en gyneacologie is kleinschalig en heel praktisch georiënteerd: naast plenaire sessies met state-of-the-art lezingen wordt in kleine groepen casuïstiek besproken en worden de communicatievaardigheden die nodig zijn voor lastige gesprekken geoefend.

Academie voor Psychosomatiek in de Obstetrie en Gynaecologie
21-22 April 2022

U bent er toch ook bij? Schrijf u snel in!

Wat is de APOG?

De Academie voor Psychosomatiek in de Obstetrie en Gynaecologie (APOG) is dé cursus voor AIOS en gynaecologen op het gebied van psychosomatiek in de obstetrie en gynaecologie. De APOG is een aanbevolen cursus voor de opleiding en wordt georganiseerd door de Werkgroep Psychosomatiek in de Obstetrie en Gynaecologie (WPOG). Indachtig het multidisciplinaire werken in de psychosomatiek zijn Verloskundigen, Fertiliteitsartsen, Seksuologen, Psychologen en belangstellenden van andere disciplines ook van harte welkom.

Wat kan ik verwachten?

De cursus is kleinschalig en heel praktisch georiënteerd: naast plenaire sessies met state-of-the-art lezingen wordt in kleine groepen casuïstiek besproken en worden de communicatievaardigheden die nodig zijn voor lastige gesprekken geoefend.

Voor meer informatie en inschrijven: https://wpog.nl/apog/

U kunt ook mailen naar apog@statusplus.com.

Lid worden?

De Werkgroep Klinische Verloskunde heeft tot doel verbetering van de kwaliteit van zorg, samenwerking en positie van de klinisch verloskundigen binnen de klinische setting en indien van toepassing ook daarbuiten met alle spelers binnen geboortezorg.

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief, steun de klinisch verloskundigen en krijg korting op inschrijving voor het symposium